Un camion a izbit violent un autoturism. Un stâlp a căzut la pământ Recomandat

Un camion a izbit violent un autoturism. Un stâlp a căzut la pământ

Accident grav, marți, dimineață, în județul Argeș. O persoană a fost rănită după ce un camion şi un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în localitatea argeșeană Lunca Corbului.

În urma impactului, un stâlp de electricitate a fost rupt, iar camionul s-a răsturnat într-o curte. Traficul rutier este blocat. Pompierii asigură zona, fiind înregistrate scurgeri de combustibil.

”Accident rutier produs în localitatea Lunca Corbului, DN65, între un cap tractor cu cisternă, care, din primele informaţii, transportă făină, şi un autoturism. În urma incidentului a fost rupt un stâlp de electricitate, iar camionul s-a răsturnat într-o curte”, anunţă ISU Argeş.

Şoferul capului tractor, un bărbat de 57 de ani, a fost rănit. Bărbatul este conştient. Acesta urma să fie transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

”La faţa locului, pompierii asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, deoarece sunt scurgeri de lichide combustibile”, precizează reprezentanţii ISU. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.