VIDEO. Un camion a izbit un autocar la Sibiu

VIDEO. Un camion a izbit un autocar la Sibiu

Actualizare 2. Șoferul de aproximativ 40 de ani a fost descarcerat de către echipajul de pompieri și a primit îngrijiri medicale. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Sibiu cu fractură deschisă la picioare, conștient, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Dintre cele patru persoane care au primit îngrijiri medicale, trei au fost transportate la UPU Sibiu cu autospeciala de transport victime multiple cu diverse traumatisme.

Un număr de 41 de persoane din autocarul implicat în accident au fost evaluate și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de alt autocar, arată sursa citată.


Actualizare 1. Conform polițiștilor sibieni ajunși la fața locului, ”din primele cercetari, șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens unde capul tractor intra în coliziune cu un turism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca lovește un autocar condus tot spre Sibiu”.

în momentul impactului, în autocar se aflau 40 de pasageri și trei șoferi.

”Șoferul aflat la volanul autocarului în momentul producerii accidentului și soferul turismului sunt transportați la spital, conștienți”, mai spun polițiștii sibieni.

Trafic este blocat total în continuare.

WhatsApp Image 2020-01-14 at 08.54.05
Știre inițială:

Pe lângă TIR și autocar, în accident mai este implicat și un autoturism, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu. Din primele informații, se pare că sunt patru victime.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu intervine de urgență cu două echipaje SMURD, autospeciala de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare.

”Din primele informații sunt patru persoane care necesită îngrijiri medicale dintre care una încărcerată, conștientă”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Se pare că persoana încarcerată este chiar șoferul autocarului. Vom reveni cu amănunte.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.