Un bărbat pe scuter a fost lovit de camion Recomandat

Un bărbat pe scuter a fost lovit de camion

Un bătrân de 71 de ani, din comuna Dragomirești, care conducea un moped a fost lovit de un TIR. După ce a fost evaluat medical la fața locului, bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc, vineri, pe DN 72A, în afara localității Ungureni.

,,Astăzi, 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Dragomirești.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 53 de ani, din județul Galați, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule (tir) pe DN 72 A, în afara localității Ungureni, ar fi intrat în coliziune cu moped electric condus de un bărbat, de 71 de ani, din comuna Dragomirești”, au transmis polițiștii dâmbovițeni.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.