Un bărbat a murit după ce mașina sa a fost izbită de un camion intrat pe contrasens Recomandat

Un bărbat a murit după ce mașina sa a fost izbită de un camion intrat pe contrasens

Un bărbat a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce autoturismul pe care îl conducea şi în care se mai aflau alte două persoane, a fost lovit în plin de un camion care ar fi intrat pe contrasens pe DN 24, în comuna Muntenii de Jos.

La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim-ajutor şi două maşini de salvare din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

"În accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism şi un autocamion şi patru persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite două persoane încarcerate, dintre care una era în stare de inconştienţă. Concomitent cu operaţiunile pentru descarcerare au fost efectuate şi manevrele de resuscitare pentru una dintre victime. În urma acestui accident, au rezultat trei victime, dintre care, un bărbat în vârstă de 58 ani a fost declarat decedat. Celelalte două persoane aflate în autoturism au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, conştiente şi stabile hemodinamic, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme ale membrelor superioare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. A

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.