VIDEO Tată și fiu au strivit un șofer cu duba între camioanele lor Recomandat

VIDEO Tată și fiu au strivit un șofer cu duba între camioanele lor

Accidentul a avut loc în această după amiază, pe E70 în localitatea Vităneşti, Teleorman. În urma impactului dintre două tiruri şi o autocamionetă un bărbat a decedat.

La faţa locului au intervenit detașamentul Alexandria cu 1 descarcerare,1 ASAS, 2 SAJ şi 2 SMURD.

În urma impactului violent dintre cele trei autovehicule (2 TIR-uri și o autocamionetă), a rezultat o victimă, inconștientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani.
„Acesta a fost scos rapid de pompierii militari și predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgență la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Șoferii celor trei autovehicule nu au fost răniți, refuzând transportarea la spital", a transmis IPJ Teleorman.

Un conflict izbucnit între mai mulți șoferi, pe stație, s-a încheiat tragic, la Teleorman. O autocamionetă a fost strivită între două tir-uri, pe E70, la Vitănești, pe sensul Alexandria - București. Pasagerul din dubă, un bărbat de 60 de ani, a murit nevinovat în accident.

 Accidentul ar fi plecat de la o ceartă pornită pe stație de la o depășire. Șoferii de pe TIR-uri, tată și fiu, nu ar fi vrut să-l lase pe șoferul cu dubă să-i depășească. După ce a depășit primul TIR, șoferul de pe TIR-ul aflat în față a pus frână, brusc, iar cel din spate a intrat în plin în el.
 
„În accident au fost implicate trei autovehicule (două TIR-uri şi o autocamionetă), rezultând o victimă, inconştientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a fost scos rapid de pompierii militari şi predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgenţă la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Şoferii celor trei autovehicule nu au fost răniţi, refuzând transportarea la spital", precizează ISU Teleorman.

În acest moment pompierii au rămas la fața locului cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și sablarea carosabilului, iar cazul a fost preluat de către autoritățile pentru cercetări pentru cercetări. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.