TUPEU. ȘOFERUL primarului din Timișoara câștigă 10.000 de lei. Tu pe ce bani îți rupi spatele?

TUPEU. ȘOFERUL primarului din Timișoara câștigă 10.000 de lei. Tu pe ce bani îți rupi spatele?

Primarul Timişoarei acuză presa că îl calomniază afirmând că şoferul său câştigă 10.000 de lei (brut) şi precizează că e vorba doar de 6.500 lei (net).

Informaţia a fost prezentată pentru prima dată marţi de Opinia Timişoarei care scria că Vasile Paraschiv, şoferul lui Nicolae Robu, ar câştiga 9.384 lei brut, de la Poliţia Locală, de unde e detaşat la Primărie. Edilul a reacţionat, scriind pe Facebook că “un astfel de neisprăvit care se pretinde jurnalist” “a făcut știre națională cât de mari sunt salariile în Primăria Timișoara”, arată Știrile Pro tv.

Nicolae Robu a precizat apoi că şoferul câştigă 6.500 de lei lunar, ca şef serviciu în Poliţia Locală, sumă care aduce de fapt economii municipalităţii. Şi asta deoarece şoferul lucrează, spune primarul, 12-14 ore pe zi, uneori şi sâmbăta, iar edilul ar avea dreptul să angajeze 2 şoferi şi un şef serviciu şoferi.

Conform declaraţiei de avere din 2017, Vasile Paraschiv avea un venit anual net ca şef de serviciu la Poliţia Locală de 61.609 lei plus norma de hrană de 11.712 lei - adică 6.110 lei pe lună.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.