Trei sirieni, ascunși în locul de bagaje al unui microbuz, încercau să treacă granița

Trei sirieni, ascunși în locul de bagaje al unui microbuz, încercau să treacă granița

Trei cetăţeni străini depistaţi ascunşi în zona destinată bagajelor, la P.T.F. Nădlac II.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat trei cetăţeni din Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera cu statul vecin ascunşi într-un microbuz pentru transport persoane.

În data de 16.02.2021, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui microbuz pentru transport persoane înmatriculat în Bulgaria, cu destinaţia Germania.

În urma efectuării controlului asupra mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în zona destinată bagajelor, trei cetăţeni străini.
Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Afganistan, trei minori,cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.