Trei oameni la spital după ciocnirea a două camioane în Dâmbovița. O mașină le-a tăiat calea Recomandat

Trei oameni la spital după ciocnirea a două camioane în Dâmbovița. O mașină le-a tăiat calea

Accident grav în județul Dâmbovița, unde două TIR-uri și o mașină s-au ciocnit violent, iar trei oameni au ajuns la spital.

De vină ar fi șoferul autoturismului care i-ar fi tăiat calea unuia dintre TIR-uri. Bărbatul care conducea camionul ar fi încercat să evite impacul cu mașina și ar fi ajuns pe sensul opus, unde a intrat frontal în tirul care circula regulamentar. În urma impactului, un șofer a rămas încarcerat.

Accidentul s-a produs pe Drumul National 72, între Târgoviște și Găeșți. Cele două TIR-uri, conduse de doi șoferi, de 36 și 42 de ani, circulau din sensuri opuse, iar la un moment dat unul ar fi fost nevoit să ajungă pe bandă cealaltă de mers pentru a evita mașina aflată în depășire.

”A ieșit cineva, de acolo, din față și a evitat-o și s-au ciocnit frontal TIR-urile. Nu a mai putut (să evite- n.red.), s-a blocat roată unui tir”, a declarat un martor

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la ambulanță. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat, dar a fost în cele din urmă descarcerat, preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe.

Video AICI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.