Ţara Galilor. Şofer profesionist român, mort după ce a căzut cu camionul de pe pod Recomandat

Ţara Galilor. Şofer profesionist român, mort după ce a căzut cu camionul de pe pod

Un şofer profesionist român a murit în Ţara Galilor, după ce a căzut cu camionul de pe pod.

O celebritate a încercat să îl salveze, dar nu a mai putut face nimic pentru camionagiul încarcerat în cabină.
Un şofer român de camion a murit, miercuri de dimineaţă, după ce camionul pe care îl conducea s-a prăbușit de pe Severn Bridge, din Țara Galilor. Poliția din Gwent a anunţat că românul în vârstă de 50 de ani se afla la volanul camionului, atunci când a părăsit terasamentul, a rupt parapetele și a căzut în gol de pe podul din Monmouthshire, la aproximativ 10:30, ora locală.El a fost transportat cu un elicopter medical la spitalul din Cardiff, dar a murit din cauza rănilor suferite. Nimeni altcineva nu a fost rănit.
Primul care i-a venit în ajutor șoferului român a fost chirurgul Charlie Chan, care era întâmplător în zonă, și care l-a resuscitat pe bărbatul care rămăsese prins în cabină, după prăbușirea camionului.
"Am văzut camionul care se prăbușea de pe terasament și a aterizat pe stânci, așa că am parcat și am fugit în timp ce sunam la numărul de urgență 999.", a spus Chan, care călătorea spre Newport din Cheltenham.
"Alți doi bărbați, un pompier și un pompier aflat în afara serviciului, erau acolo și împreună am încercat să-l scoatem pe șofer din cabina sa. Dar șoferul era destul de robust și nu l-am putut ridica. La început a avut puls, dar inima i s-a oprit, așa că a trebuit să-l așezăm în taxi și să efectuez manevre de resuscitare. Am continuat să fac CPR aproximativ cinci-șase minute până când a sosit ambulanța aeriană și l-a preluat. Din fericire, după ce echipa medicală a intervenit, inima i-a repornit înainte de a fi dus la spital.", a scris chirurgul Chen pe contul său de Twitter.
Din nefericire, în jurul orei locale 15:30 bărbatul "a murit din cauza rănilor sale", după ce a fost dus la spitalul universitar din Țara Galilor, au anunțat autoritățile galeze.
Chirurgul Charlie Chan este faimos pentru salvarea vieții starului rock Wilko Johnson, după ce l-a convins să caute o a doua opinie atunci când a primit un diagnostic de cancer pancreatic în stadiu terminal în 2013. Chan este un chirurg binecunoscut, specialist în oncologie la Spitalul General Cheltenham.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.