Țara din Europa care ține restaurantele deschise doar pentru șoferii profesioniști de camion Recomandat

Țara din Europa care ține restaurantele deschise doar pentru șoferii profesioniști de camion

Danemarca a decis să înăsprească condițiile din industria hotelieră și din restaurante pe fondul creșterii cazurilor COVID. Șoferii de camion sunt exceptați.

Danemarca a anunțat noi măsuri anti-corona mai stricte pentru industria de catering și restaurante. Închiderea restaurantelor care se va face de la ora 20:00 nu se aplică „catering-ului rutier”, relatează nt.nl.

De asemenea, solicitarea codului QR pentru coronaviurs nu este obligatoriu de prezentat de către șoferii de camion. Această excepție se aplică în toate zonelor de servicii aflate de-a lungul drumurilor principale. În toate restaurantele de pe marginea autostrăzilor, numai șoferii profesioniști au voie după ora 20:00. Ceilalți clienți trebuie să părăsească restaurantul după 20.00.  Sunt incluse atât restaurantele cât și benzinăriile, conform listei de măsuri publicate de guvernul național.

Doar șoferi profesioniști

TLN a aflat luni după-amiază de la minister că excepția de la ora de închidere se aplică și restaurantelor de pe marginea drumurilor situate pe rețeaua rutieră subiacentă. Aici, șoferii trebuie să poată prezenta un cod QR.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.