SPANIA: 7 ROMÂNI ARESTAȚI PENTRU FURTURI DE PALEȚI Recomandat

SPANIA: 7 ROMÂNI ARESTAȚI PENTRU FURTURI DE PALEȚI

Agenții Unității de Investigații ai Poliției Generalitat Mossos D´Esquadra (Poliția Catalană), de la secția de poliție Vilafranca del Penedès, au reținut, miercuri, 26 august 2020, cinci bărbați și două femei, de naționalitate română, cu vârste cuprinse între 23 și 53 de ani, pentru infracțiunea de furt.

Evenimentele au avut loc în aceeași zi, în jurul orei 13:00, când agenții de la secția de poliție Alt Penedès au primit înștiințarea că unele persoane furau și încărcau într-o dubă albă paleți din interiorul unei companii specializate în distribuția de produse alimentare. Echipajele de poliție s-au deplasat imediat la fața locului și au început căutarea hoților, care fugiseră între timp. Câteva minute mai târziu, ofițerii au localizat o autoutilitară care se potrivea cu descrierea furnizată, cu patru persoane așezate pe scaunele din față.
La control, agenții au văzut că autoutilitara era complet încărcată cu paleți și că mai erau trei bărbați ascunși în interior. Cei 57 de paleți transportați de autoutilitară, cu o valoare aproximativă de 10 euro fiecare, aparțineau companiei Olèrdola, astfel că agenții i-au arestat pe cei șapte ca presupuși autori ai unei infracțiuni de furt.
Ulterior, agenții Unității de Investigații au verificat că hoții, care nu erau la prima faptă de acest gen. Românii au venit fără paleții furați de la o companie din Vilafranca del Penedès, fără niciun fel de înregistrare, fapt pentru care au denunțat și persoana responsabilă.
Cei arestați, după ce au dat declarații la sediul poliției, au fost eliberați în așteptarea convocării judecătorului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.