Șoferul unui microbuz, prins cu un kilogram de pietre prețioase

Șoferul unui microbuz, prins cu un kilogram de pietre prețioase

Pietre susceptibile a fi din chihlimbar au fost descoperite în P.T.F. Galaţi rutier.

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier a descoperit ascunsă în bagajele unui cetăţean român cantitatea de 927 grame de pietre susceptibile a fi din chihlimbar.

În data de 09 februarie a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român P.A., în vârstă de 29 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în R. Moldova.

În baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei în cauză, în urma căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit mai multe pietre susceptibile a fi din chihlimbar, cu o greutate totală de 927 grame, ascunse în bagajele bărbatului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 1.000 de lei, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.