Şoferul unui microbuz a pierdut controlul şi a lovit parapetul median, după explozia unui pneu Recomandat

Şoferul unui microbuz a pierdut controlul şi a lovit parapetul median, după explozia unui pneu

Un microbuz de transport persoane a fost implicat, vineri, în accident pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. Şoferul a pierdut controlul, după explozia unui pneu, şi a lovit parapetul median, trei persoane fiind transportate la spital.

 ”La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 17:03, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe Autostrada A3, Calea 1 (direcţia Bucureşti-Ploieşti), la km. 34, în care a fost implicată o singură autoutilitară. Din primele informaţii, un conducător auto cu permisul de conducere valabil, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea pe sectorul de drum mai sus-menţionat, în urma unei explozii a pneului, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul de protecţie”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Poliţiştii au mai precizat că atât conducătorului auto, cât şi celor 7 pasageri le-au fost acordate primele îngrijiri medicale, iar 3 dintre aceştia au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.