Şoferul unui autocar, transportat la spital după ce s-a răsturnat pe DN 5 Recomandat

Şoferul unui autocar, transportat la spital după ce s-a răsturnat pe DN 5

Conducătorul unui autocar, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la spital după ce s-a răsturnat pe DN 5, în afara localităţii Frăteşti, pe sensul de mers spre Bucureşti, la sensul giratoriu cu şoseaua de centură ce duce spre Vamă.

'ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această după-amiază pe DN 5, Bucureşti-Giurgiu, după ce un autocar s-a răsturnat pe drumul naţional, în afara localităţii Frăteşti, la sensul giratoriu cu şoseaua de centură ce duce spre Vamă. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Aceştia au găsit autocarul răsturnat pe o parte, în afara carosabilului, pe sensul de mers spre Bucureşti şi au constatat că în acesta se afla doar conducătorul auto', se arată într-un comunicat de presă emis joi de ISU Giurgiu.

Şoferul a fost ajutat de paramedicii SMURD şi de personalul medical al SAJ să iasă din autocar. Acesta era conştient şi cooperant, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor.

Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.