Şoferul unui autobuz de transport elevi, reţinut după ce a fost prins beat la volan Recomandat

Şoferul unui autobuz de transport elevi, reţinut după ce a fost prins beat la volan

Un bărbat din Bacău a fost reţinut, miercuri, după ce a fost prins la volanul unui autobuz de transport elevi în timp ce avea o concentraţie de aproape unu la mie alcool pur în aerul expirat.


Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, conducea un autobuz care asigură transportul la şi dinspre şcoală al copiilor din comunele băcăuane Coloneşti şi Răchitoasa. Luni, el a fost oprit de către poliţiştii Postului de Poliţie Răchitoasa. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat o valoare de 0,94 mg/L alcool pur în aerul expirat. Ei i-au cerut acestuia să îi însoţească la o unitate sanitară, pentru prelevarea de mostre de sânge care să stabilească cu exactitate alcoolemia, însă şoferul beat a refuzat.

Poliţia Judeţeană Bacău a anunţat că miercuri poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a şoferului. El va fi prezentat unui procuror, care va decide dacă dispune alte măsuri preventive sau va cere emiterea de către instanţă a unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.

Permisul de conducere al şoferului beat a fost suspendat cu dovadă fără drept de circulaţie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.