Șoferul profesionist român ucis de un polonez băut și drogat lucra în Germania ca să-și țină fiica la facultate Recomandat

Șoferul profesionist român ucis de un polonez băut și drogat lucra în Germania ca să-și țină fiica la facultate

Un șofer profesionist român a murit pe o șosea din Germania, vineri după amiază, când un șofer polonez băut și drogat a intrat pe contrasens direct în el.

Impactul a fost nimicitor și amândoi șoferii și-au pierdut viața, iar fiica românului a povestit pentru portalul românesc de știri din Italia Rotalianul ce dramă trăiește.

Laurențiu Ionel Andreiaș lucra ca șofer de camion în Germania pentru a-și întreține familia și a asigura copiilor un viitor mai bun.

Originar din satul Plosca, județul Teleorman, bărbatul în vârstă de 50 de ani era tatăl unei fete de 20 de ani și al unui băiat de 23.

Fiica sa, Maria Ioana, ca restul familiei este șocată și profund îndurerată de moartea neașteptată a tatălui:

„Tăticul meu bun, nu pot să cred așa ceva… Unde te mai găsesc eu pe tine?”, a spus fata.

„Lucra în Germania ca să mă țină în facultate, în momentul accidentului se întorcea de la muncă probabil. Nu știm prea multe amănunte încă nici noi, fratele meu a ajuns deja acolo, în Germania, dar azi e duminică și nu se poate face nimic. A murit nevinovat, abia împlinise 50 de ani, pe 5 octombrie”, a spus tânăra.

„Vei rămâne mereu sufletul meu, puterea mea… tăicuțul meu!”, a scris pe Facebook și băiatul șoferului român.

Vineri după-amiază, pe Osnabrücker Strasse (B214), în Furstenau, un tânăr polonez în vârstă de 26 de ani conducea VW-ul său Tiguan în direcția Schwagstorf, când a intrat pe contrasens din motive care nu au fost încă clarificate.

SUV-ul a intrat frontal și fără vreo urmă de frânare într-un camion care circula pe drumul principal în sens opus.

Vehiculele au fost grav avariate de forța impactului, iar orice ajutor a venit prea târziu pentru șoferul de camion, în vârstă de 50 de ani, din România și pentru cetățeanul polonez în vârstă de 26 de ani.

Polițiștii au început cercetările la locul accidentului și au găsit dovezi ale consumului de alcool și droguri la șoferul VW-ului Tiguan.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.