VIDEO. Șoferul care conducea pe autostradă, pe contrasens, a făcut accident

VIDEO. Șoferul care conducea pe autostradă, pe contrasens, a făcut accident

Bărbatul a intrat greşit pe autostradă, între Gilău şi Turda, şi a continuat să circule pe banda a doua, în ciuda faptului că de mai multe ori a fost la un pas de a face un accident cu consicinţe tragice.

Accidentul s-a petrecut la puţin timp după ce, sâmbătă, şoferul inconştient a fost filmat dintr-o maşină care circula regulamentar. Bărbatul care circula pe contrasens a intrat într-o coliziune frontală după ce a trecut de maşina care l-a filmat. „Ca să scape cât mai repede din această situaţie, circulă cu viteză mare! Aşa s-a întâmplat şi în recentul incident din nodul Turda, unde un cetăţean a condus câţiva kilometri pe contrasens pe A3 spre Gilău.

Câţiva şoferi au reuşit să-l evite în ultimul moment dar în cele din urmă s-a oprit, aşa cum era de aşteptat, într-o coliziune frontală, din fericire fără consecinţe grave”, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei Pro Infrastructură. Poliţia Cluj a precizat că şoferului i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 60 de zile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.