Șofer român de camion prins în flagrant în Franţa în timp ce fura motorină din camionul unui coleg Recomandat

Introducerea camioanelor electrice și a celor pe CNG duce la dispariție treptată a hoților de motorină Introducerea camioanelor electrice și a celor pe CNG duce la dispariție treptată a hoților de motorină

Un șofer român de camion, în vârstă de 50 de ani, a fost surprins în flagrant şi arestat, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie 2023, pe autostrada A9, lângă Narbonne, în sudul Franței, furând combustibil. Acesta reuşise deja să fure 400 de litri de combustibil.

În jurul orei 3:00, în stația de servicii Narbonne-Vinassan, pe direcția Spania, jandarmii l-au prins pe șoferul român de TIR în momentul în care fura combustibil dintr-un camion aparținând unui șofer macedonean, în timp ce acesta din urmă dormea. Prejudiciu estimat: „puțin peste 400 de litri”, conform jandarmilor.

„A fost prins în flagrant. A fost plasat în arest. Odată ajuns la sediul nostru, și-a declinat identitatea și a recunoscut foarte repede faptele. Camionul i-a fost indisponibilizat temporar”, au explicat oficialii jandarmeriei, potrivit Ziarulromanesc.de.

Românul, care între timp și-a reluat călătoria, le-a explicat jandarmilor că a furat motorină pentru că are nevoie de ea pentru a conduce și că îi permite „să păstreze pentru el plicul pe care șeful lui i-l dă la începutul călătoriei sale și să folosească acești bani pentru multe alte lucruri”.

După efectuarea procedurilor judiciare, șoferul român în vârstă de 50 de ani a fost eliberat.

A fost convocat pe 20 iunie 2023 în fața instanței din Narbonne pentru a răspunde pentru acest furt calificat de combustibil.


FORD TRUCKS 3000


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.