Șofer român de camion, găsit în mort în cabină în Germania. Era căutat de două zile

Șofer român de camion, găsit în mort în cabină în Germania. Era căutat de două zile

Timp de două zile, dispecerul unei firme irlandeze de transport și zeci de colegi au încercat să dea de Leo, un șofer român de TIR care făcea curse în toată Europa. Mai multe postări pe grupurile de Facebook ale camionagiilor indicau locația oferită de GPS și cereau ajutor pentru găsirea lui.

“Bună seara tuturor. Am o rugăminte la toți cei care au drum în zonă acestor coordonate,e o parcare vagaboada pe A8 în Germania. După spusele dispecerului acolo s-ar afla un coleg de-al nostru de la firma unde lucrez si eu care nu răspunde la telefon de ieri dimineață. 


Camionul care s-ar afla acolo ar trebui sa fie un MERCEDES EURO5 imatriculat în Irlanda cu nr 131WX(și alte trei sa patru cifre), nu știu exact. Cert este că este singurul MERCEDES din firma menționată în a doua fotografie “O’BRIEN TRANSPORT”. Dacă ajungeți în noaptea asta sau mâine dimineața în aceea zonă, va rog frumos sa intrati dacă puteți în aceea parcare si dacă îl vedeți acolo sa faceti eventual o poză si să lăsați un comentariu aici dacă ați văzut camionul în parcare.

A fost anunțată poliția dimineață, din spusele unui coleg ,dar la firma nu s-a primit până acum nici un răspuns.”, era una dintre postări.

Din păcate, o zi mai târziu, cel care a făcut anunțul a scris că șoferul a fost găsit și a fost laertată poliția: “Din păcate, acum am primit telefon de la firmă, colegul nostru a fost găsit decedat în cabină.” 

Cel care a anunțat tragedia a mai spus și că șoferul se numea Leo, avea 37 de ani, era din București dar lucra pentru firma irlandeză de transport O’Brian. (ziarulromanesc)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.