Șofer român de camion, beat criță, a produs un accident și, apoi, s-a ascuns de poliție în tufiș

Șofer român de camion, beat criță, a produs un accident și, apoi, s-a ascuns de poliție în tufiș

Un român, șofer de camion, care s-a urcat beat la volan, a provocat un accident de circulație în Austria. Crezând că o să scape, a continuat să conducă până în parcarea unei benzinării, unde s-a dat jos de la volan și s-a ascuns în tufișuri. Însă mirosul său l-a dat de gol.

Accidentul s-a produs marți seară, în jurul orei 19:00, într-o intersecție din zona urbană Wels. Românul de 40 de ani a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani. Știind că nu are cum să scape ieftin în urma acestui eveniment, românul a continuat să conducă, relatează presa locală.

S-a oprit, însă, la o benzinărie din apropiere, unde a coborât de la volan și s-a ascuns în tufișuri.

Poliția a luat urma camionului destul de repede. Echipajul ajuns în benzinărie l-a găsit în cabină pe copilot, tot român, care a spus că șoferul plecase pe jos, într-o direcție necunoscută. Însă șoferul, aflat într-un tufiș din apropiere, a fost dat de gol de propriul miros pe care l-a simțit câinele care însoțea patrula ajunsă în benzinărie.

Șoferul român avea o alcoolemie de 2,12 la mie în momentul accidentului. I s-a ridicat permisul, iar polițiștii i-au făcut dosar penal. Șoferul din mașina pe care a lovit-o acesta a suferit, din fericire, răni ușoare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.