Șofer român, accident cu duba într-un carambol, în Franța. Sunt mai multe victime Recomandat

Șofer român, accident cu duba într-un carambol, în Franța. Sunt mai multe victime

Un accident rutier în care au fost implicate patru vehicule și patru șoferi de naționalități diferite, printre care și un român, a avut loc miercuri, 31 august, la ora locală 04:00, pe RN19 în Dampvalley-lès-Colombe, departamentul Haute-Saône din regiunea Bourgogne-Franche-Comté din estul Franței. Circulația a fost întreruptă complet timp de două ore.

O desfășurare impresionantă de forțe a avut loc miercuri , 31 august, pe RN19, la Dampvalley-lès-Colombev, departamentul Haute-Saône din regiunea Bourgogne-Franche-Comté din estul Franței. Au fost implicate patru autovehicule și patru șoferi de naționalități diferite: un vehicul greu de marfă bulgar, un polonez de 3,5 tone, o dubă spaniolă condusă de un șofer român și un vehicul ușor francez.

Ancheta, complicată din cauza barierei lingvistice, ar trebui să permită stabilirea cauzelor exacte ale accidentului. Din primele informații de la primele constatări de la fața locului, a avut loc o coliziune frontală între vehiculul ușor și duba spaniolă condusă de șoferul român urmată de un carambol. Cei doi șoferi care s-au ciocnit frontal au fost transportați la spitalul Vesoul. Unul dintre ei, în vârstă de 27 de ani, considerat inițial rănit grav, a scăpat în cele din urmă fără răni.

Operațiunile de salvare au mobilizat aproximativ douăzeci de pompieri, inclusiv un medic și o asistentă, sub ordinele liderului grupului, locotenentul Jérémy Tailhardat. Au fost prezente trei VSAV și SMUR din Vesoul, precum și jandarmii companiei Vesoul și BMO Vesoul.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.