Șofer de camion, prins cu o cantitate record de 11 tone de țigări de contrabandă Recomandat

Șofer de camion, prins cu o cantitate record de 11 tone de țigări de contrabandă

Vameșii au confiscat vineri peste 11 tone de țigări de contrabandă dintr-un camion oprit vineri în La Pacaudière (Loire), în timp ce acesta circula pe RN7 spre Paris. Marfa, a cărei valoare este estimată la aproape 6 milioane de euro, era probabil destinată pieței engleze.

Potrivit procurorului din Roanne, autoritățile vamale aveau acest camion în vizor de ceva timp și așteptau ca acesta să fie semnalat pe teritoriul francez înainte de a se interesa mai atent.

Serviciile vamale din Saint-Étienne au verificat camionul pe RN7, la La Pacaudière, la nord de Roanne. După ce au fost siguri că se îndrepta spre Paris și nu spre Germania, unde camionul livra oficial radiatoare.

În interiorul camionului venit din Spania nu se aflau instalații sanitare, ci zeci de mii de cutii de carton cu ștampila Super King, ceea ce sugerează că mărfurile erau destinate pieței britanice. În total, 11,4 tone de țigări contrafăcute.

Șoferul camionului este un bărbat de 46 de ani din Letonia, la fel ca și compania de transport pentru care lucrează. Acesta se află în arest. Valoarea de piață a încărcăturii este estimată la aproape 6 milioane de euro.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.