Șofer de camion, care conducea în șosete, mergea cu 133 km/oră Recomandat

Șofer de camion, care conducea în șosete, mergea cu 133 km/oră

În șosete a fost descoperit șoferul de camion care, potrivit tahografului său, a mers și cu o viteză de 133 km / h în Germania.

Această introducere poate părea amuzantă pentru cititor, dar șoferul nu a râs după ce a fost amendat nu doar pentru viteză, ci și pentru că a condus în șosete.

Șoferul a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină pe drumul B16 de lângă Lechbrücke. Poliția a observat imediat că șoferul conducea un camion în șosete, ceea ce este o ilegalitate.

 În timp ce inspecta tahograful camionului, poliția a constatat, de asemenea, o serie de încălcări ale timpului de conducere și de odihnă.

Cu toate acestea, polițiștii au fost cu adevărat surprinși de datele din ziua precedentă citite de pe tahograf. Datele au arătat că șoferul camionului conducea de la Würzburg în direcția Leipzig pe autostrada A9. Camionul  a cântărit în total 41,9 tone. La scurt timp după ora 9:00, când camionul a traversat regiunea Turingia, înregistrările au arătat că viteza camionului a fost de de 133 km / h într-o zonă de 80 km / h .

Sursa AICI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.