Șofer de camion a întors în mijlocul autostrăzii și a luat-o pe contrasens. A dat de poliție Recomandat

Șofer de camion a întors în mijlocul autostrăzii și a luat-o pe contrasens. A dat de poliție

Un TIR-ist de 51 de ani a întors în mijlocul autostrăzii și a luat-o pe contrasens. Evenimentul s-a petrecut pe autostrada A2, București - Constanța, iar șoferul a avut ghinion să dea nas în nas cu un echipaj de poliție.

Un șofer de camion a considerat, în ciuda experienței și a faptului că, evident, știa că face o manevră ilegală și extrem de periculoasă, că e mai scurt să întoarcă TIR-ul în mijlocul autostrăzii și să meargă pe contrasens, pe banda de urgență, decât să ocolească câțiva kilometri.

Bărbatul a efectuat manevra de întoarcere pe A2 București - Constanța și după ce a început să ruleze liniștit pe contrasens s-a întâlnit cu un echipaj de poliție. A rămas 4 luni fără permis de conducere și a fost amendat cu 2.900 de lei.

„Poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autocamion pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa şi a efectuat manevra de întoarcere, continuând să se deplaseze pe contrasens, pe banda de urgenţă.

 

Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 120 de zile”, a informat IPJ Constanţa, relatează Agerpres.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.