Șofer băut prins cu 50 mc de lem în camion. NU avea acte

Șofer băut prins cu 50 mc de lem în camion. NU avea acte

Cadrele Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în trafic, pe DN 12 C, în localitatea Bicaz Chei, un ansamblu de vehicule ce transporta, pe 20 octombrie 2024, în jurul orei 19:10, material lemnos. Autovehiculul a fost oprit și au fost verificate documentele de transport.

În urma inventarierii materialului lemnos a rezultat o cantitate de 50,25 metri cubi, a cărui valoare a fost stabilită la aproximativ 45.000 de lei, care împreună cu ansamblul de vehicule au fost indisponibilizate de polițiști.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport.

În noaptea de 21 spre 22 octombrie, în jurul orei 00:00 în timp ce polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu de supraveghere și control trafic rutier, pe DN 15, la Grințieș, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Neamț.

Deoarece acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la un Centru de permanență, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe 21 octombrie, la ora 20:10 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Neamț. La testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit ca acesta prezenta o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.