ȘOC. Prețurile la anvelope cresc cu 3%

ȘOC. Prețurile la anvelope cresc cu 3%

Compania Bridgestone va majora, de la 1 iulie, cu o mdie de 3% preţurile pe categorii la anvelopele pentru autoturisme, autoutilitare şi SUV, valabilă pentru toate mărcile companiei, au anunţat, luni, reprezentanţi ai producătorului nipon.

Majorarea de preţ intervine în urma creşterii în ultimele 12 luni a costurilor materiilor prime, precizează compania.

În timp ce creşterile iniţiale ale costurilor au fost parţial acoperite de optimizarea operaţională şi de majorarea preţurilor aplicată la începutul anului, creşterea costurilor pentru materiile prime din ultima vreme a necesitat această acţiune, precizează Bridgestone.

Bridgestone va continua să monitorizeze îndeaproape costurile materiilor prime pentru a se asigura că va dezvolta şi livra anvelope inovatoare şi soluţii conexe.

Bridgestone EMEA, cu sediul central în Bruxelles, Belgia, este o filială deţinută de Bridgestone Corporation, cu sediul în Tokyo, cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume. Bridgestone EMEA operează în peste 60 de ţări şi are peste 18.200 de angajaţi. La nivelul întregii regiuni, compania deţine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare şi un centru de testare. Anvelopele premium ale Bridgestone EMEA sunt vândute în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi la nivel global.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.