Se circulă în condiții de lapoviță și polei pe DN1 și pe A3 Recomandat

Se circulă în condiții de lapoviță și polei pe DN1 și pe A3

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marți dimineață traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu precipitații sub formă de burniță/lapoviță.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu precipitații sub formă de burniță/lapoviță, vizibilitate bună și valori reduse.

Se circulă în pe un carosabil umed, în condiții de burniță/ploaie ușoară pe raza județelor Gorj, Iași, Ilfov, Prahova și Vaslui, iar în zonele joase de pe raza județelor Bacău și Bihor, ceață reduce vizibilitatea izolat sub 200 metri.

Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

 

Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.