Remorca unui camion s-a desprins și a pătruns pe contrasens, pe o stradă intens circulată Recomandat

Remorca unui camion s-a desprins și a pătruns pe contrasens, pe o stradă intens circulată

O scenă desprinsă parcă din filme s-a petrecut joi după-amiază pe o stradă intens circulată din municipiul Suceava, după ce un tir a trecut peste o gură de canalizare în jurul căreia s-a format un crater în asfalt.

Din cauza șocului creat de trecerea peste denivelare, cuiul care ținea remorca de capul tractor s-a desprins. Drept urmare, din inerție, remorca autovehiculului a pătruns pe contrasens și s-a deplasat fără nici un control pe o distanță de 10-12 metri.

Din fericire, șocantul eveniment, urmărit cu groază de cei aflați în trafic, inclusiv de șoferul și pasagerii unui autobuz TPL, nu a produs deloc victime, pentru că cei care veneau pe contrasens au avut prezența de spirit să încetinească și să se oprească, încât remorca care umbla singură pe stradă nu a ajuns până la ei.

Ciudatul incident s-a petrecut pe strada Traian Vuia, care face parte din traseul intens circulatului E85, iar gura de canal „decopertată” din cauza măcinării asfaltului este pe porțiunea dintre sediul Mopan și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Cernăuți.

Blocajul de trafic produs în urma incidentului nu a durat foarte mult, un echipaj de Poliție care se afla în zonă intervenind cu promptitudine pentru rezolvarea problemei, dar situația putea fi mult mai gravă în alte circumstanțe.

Din păcate, nu este singura gură de canalizare cu probleme, șoferii semnalând numeroase alte guri de canal „lăsate” sau cu gropi create în jurul lor, pe mai multe străzi din Suceava, ceea ce sporește pericolul producerii unor incidente neplăcute.


STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ


ISCTRS02E07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.