VIDEO. Remorca unui camion, desprinsă într-un viraj, a lovit un stâlp Recomandat

VIDEO. Remorca unui camion, desprinsă într-un viraj, a lovit un stâlp

Un accident bizar în care a fost implicat un camion s-a produs azi-noapte, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.

semiremorca desprinsa de camion

Un membru al unei comunități de pe Facebook a publicat imagini cu un camion a cărui remorcă este desprinsă de capul tractor.

Remorca e desprinsă cu tot cu containerul pe care îl transporta și care, așa cum se poate vedea și din imagini, e un pic de-a curmezișul pe o trecere de pietoni, în vreme ce capul tractor e la câțiva metri mai în față, pe avarii. Din fericire, dată fiind ora târzie, zona era aproape pustie.

Același martor al neobișnuitului accident de pe bulevardul Iuliu Maniu spune că remorca pare să fi și lovit ce i-a ieșit în drum:

Bulevardul Iuliu Maniu, zona Păcii, pare ca remorca autocamionului a scăpat în viraj și a lovit un stâlp și gardul de protecție de pe trotuar.

Autovehiculele grele (categorie la care se înscrie și acest camion implicat în aceste accident de pe Iuliu Maniu) pot circula prin oraș în baza unei autorizații emise de către Direcția de Transporturi din Primăria Capitalei.

Potrivit unei hotărâri a CGMB, „pentru asigurarea fluenței și siguranței traficului rutier, precum si pentru protejarea mediului înconjurator, a locuitorilor și a sistemului rutier, se restricționeaza accesul și circulatia autovehiculelor destinate transportului de mărfuri si a utilajelor.”

Orașul este împărțit apoi, prin aceeași hotărâre, în mai multe zone pentru care se pot elibera autorizații de tranzitare, în anumite intervale orare (de regulă, noaptea) și în funcție de tonajul acestor autovehicule grele.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.