Primele stații de încărcare pentru camioanele electrice, deschise în Portul Hamburg Recomandat

Primele stații de încărcare pentru camioanele electrice, deschise în Portul Hamburg

Patru stații de încărcare de 400 kilowați, rampe de încărcare lungi de 25 metri pentru reîncărcarea convenabilă a camioanelor articulate electrice, deschise în Portul Hamburg.

E.ON a deschis patru stații de încărcare pe terenurile Autorității Portuare din Hamburg, direct pe autostrada A7. Acesta este primul loc de încărcare dedicat de E.ON în Germania, special pentru camioanele electrice. Fiecare stație de încărcare este echipată cu propria stație de 400 kilowați, permițând camioanelor să se reîncarce în timpul pauzei de 45 de minute impuse de lege. În funcție de model, aceasta furnizează suficientă energie pentru aproximativ 300 de kilometri de condus.

Amplasamentul și echipamentele instalate sunt concepute astfel încât stațiile de încărcare să poată fi modernizate în viitor pentru a permite încărcarea la megawatt. Cu capacități de încărcare de ordinul megawatt, această tehnologie va permite în viitor timpi de încărcare și mai scurți. Cu o lățime de trei metri și o lungime de 25 de metri, locurile de parcare și încărcare sunt potrivite și pentru camioanele articulate, astfel încât nu este necesară decuplarea remorcii sau semiremorcii.


Perioada de repaus legală ideală pentru opriri eficiente de încărcare

Când vine vorba de stațiile de încărcare pentru camioane, acordăm o atenție deosebită nevoilor șoferilor și ale companiilor de transport. Noua noastră stație de încărcare din Hamburg demonstrează acest lucru: încărcare convenabilă cu spațiu suficient pentru diferite tipuri de vehicule, o locație ușor de găsit direct pe autostradă și o capacitate de încărcare de până la 400 de kilowați pe vehicul. Aceasta înseamnă că stația poate fi utilizată în mod ideal pentru încărcarea intermediară rapidă”, spune Ludolf von Maltzan, Business Manager Germania la E.ON Drive Infrastructure.

Suntem încântați că E.ON, în calitate de partener important, a decis să investească în Portul Hamburg. Hamburgul nu este doar poarta de intrare a Germaniei în lume și un nod pentru transportul de bunuri și mărfuri, ci și-a asumat și un rol de pionierat în protecția climei. Investiția E.ON se încadrează perfect în această strategie și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a continua defosilizarea transportului în port și în jurul acestuia”, a declarat Friedrich Stuhrmann, director comercial al HPA.


Sunt planificate mai multe stații de încărcare a camioanelor electrice

Șoferii de camioane electrice pot începe și plăti procesul de încărcare folosind un card de încărcare similar unui card de benzină, o aplicație de încărcare sau, pentru încărcarea ad hoc la fața locului, un terminal de card de credit.
În plus față de noile stații de încărcare din portul Hamburg, E.ON Drive Infrastructure operează deja stații de încărcare dedicate camioanelor electrice în Suedia și Danemarca. Alte stații de încărcare sunt planificate în Germania și în alte țări europene.


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.