Posibile coloane de camioane la granița cu Ungaria după reluarea traficului în țara vecină Recomandat

Posibile coloane de camioane la granița cu Ungaria după reluarea traficului în țara vecină

Autorităţile de frontieră române se aşteaptă ca la graniţa cu Ungaria să se formeze coloane de camioane, după ce luni seara va fi ridicată restricţia impusă de ţara vecină pentru traficul greu pe perioada Paştelui Catolic.

Traficul de automarfare spre Ungaria va fi reluat la ora 23,00 (ora României), „sens în care se prefigurează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la graniţa comună”, a transmis Poliţia de Frontieră.

 

Autorităţile române au luat legătura cu cele ungare pentru dispunerea unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului. Şoferii de camioane sunt sfătuiţi să consulte aplicaţia online de monitorizare a timpilor de aşteptare la frontieră, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, pentru a alege tranzitarea prin punctele care nu sunt aglomerate.

Ungaria a impus restricţii de circulaţie pentru vehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, care s-au aplicat de joi, ora 23,00, până vineri, ora 23,00, şi de sâmbătă ora 23,00, până luni ora 23,00 (orele României).

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.