Poliția germană a „vânat” șoferii de camion care nu respectă distanța. 23 au fost amendați

Poliția germană a „vânat” șoferii de camion care nu respectă distanța. 23 au fost amendați

Împreună cu Grupul de Desfășurare și Apărare cu Drone (DEAG) din cadrul Unității Tehnice de Operațiuni a Poliției, polițiștii rutieri din cadrul Direcției de Poliție Nord au efectuat ieri, între orele 09:00 și 13:30, verificări ale distanței de deplasare a autovehiculelor de mare tonaj pe Autostrada Federală 24.

O dronă a fost folosită pentru a monitoriza respectarea distanței minime de 50 de metri și a interdicției de depășire pentru vehiculele cu masa maximă admisă mai mare de 7,5 tone. Douăzeci și trei de șoferi de camioane nu au respectat distanța minimă, iar alți opt nu au respectat interdicția de depășire. După ce au fost depistate încălcările, ofițerii au verificat șoferii de camioane și vehiculele acestora și i-au tras la răspundere pentru comportamentul lor necorespunzător.

Nerespectarea distanței minime s-a soldat cu o amendă de 80 de euro și un punct la Flensburg. Fruntașul negativ a fost un șofer de camion din Serbia, a cărui distanță față de vehiculul din față a fost de numai aproximativ doisprezece metri.

În plus, opt șoferi de camioane au încălcat perioadele de conducere și de odihnă și au fost constatate, de asemenea, o infracțiune de aruncare a gunoiului și o încălcare a centurii de siguranță.

Pentru a asigura siguranța posturilor de oprire, punctul de control a fost anunțat cu 1100 m înainte prin semne de circulație, iar viteza a fost redusă treptat până la 40 km/h. 164 de șoferi au condus cu viteză prea mare. Aici, 164 de șoferi au condus cu viteză excesivă, cel mai rapid cu 93 km/h la 40 km/h permis.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.