Poliția a recuperat două camioane furate și bunuri de 100.000 de euro

Poliția a recuperat două camioane furate și bunuri de 100.000 de euro

Poliția Națională și Garda Civilă au destructurat o organizație criminală specializată în furtul din clădiri industriale și din remorci încărcate cu tot felul de materiale, arestând șase dintre membrii acesteia.

O operațiune a poliției care a început la Molina de Segura (Murcia) cu investigarea furtului a două autocamioane încărcate cu electrocasnice evaluate la peste 100.000 de euro s-a încheiat cu recuperarea autovehiculelor și a majorității materialelor furate în Madrid și Toledo. Garda Civilă și Poliția Națională, au fost nevoite să lucreze în mod coordonat nu doar pentru a dezmembra organizația, ci și pentru a recupera camioanele furate și o mare parte din prada furată.

Patru dintre arestări au fost efectuate la Madrid, când camioanele și o parte din marfă au fost recuperate, iar alte două în centrul de operațiuni al bandei din orașul Venta de Retamosa (Toledo).

Deținuții au fost aduși în fața justiției pentru presupusa participare la infracțiunile de organizație infracțională, tâlhărie, furt din vehicule.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.