Patru răniți după un accident de microbuz

Patru răniți după un accident de microbuz

Patru bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier în localitatea Săbăreni, din judeţul Giurgiu, un autoturism intrând în coliziune cu un microbuz.

"Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Domneşti, judeţul Ilfov, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DC 143 în localitatea Săbăreni, într-o intersecţie semnalizată prin indicatoare, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz cu pasageri care venea din sens opus şi cele două maşini au intrat în coliziune frontală. În urma impactului doi pasageri din microbuz, doi tineri, cu vârste de 27, respectiv 29 de ani şi şoferul, în vârstă de 53 de ani, au fost răniţi şi au fost preluaţi de ambulanţele SAJ Giurgiu sosite la faţa locului. Totodată, şi un pasager în vârstă de 34 de ani care se afla în autoturism a fost rănit şi transportat la spital", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre şoferi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal asigură măsurile PSI deoarece au fost scurgeri de carburant pe partea carosabilă în urma accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.