Orașele din România cu cel mai prost transport în comun

Orașele din România cu cel mai prost transport în comun

În percepţia românilor, Alexandria, Drobeta Turnu-Severin, Călăraşi, Reşiţa şi Miercurea Ciuc sunt oraşele cu cele mai nesatisfăcătoare facilităţi de transport din ţară, pottrivit unui studiu realizat de Storia în colaborare cu D&D Research, realizat pe un eşantion de 250.000 de oameni din 586 de cartiere.

„Putem spune că în aceste oraşe mici, care nu au mai înregistrat progres, timpul a îngheţat”, spune Dan Petre, Managing Partner D&D Research pentru zf.ro.

La polul opus, Oradea, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara sunt considerate de românii chestionaţi oraşele cele mai satisfăcătoare din punct de vedere al transportului.

Cele mai apreciate cartiere din punct de vedere al transportului sunt: Valea Aurie din Sibiu, Tineretului din Bucureşti, Scriitorilor din Braşov, Centrul Civic din Braşov şi Mănăştur din Cluj-Napoca, în timp ce pe ultimele locuri ale clasamentului se situează cartierele Piaţa din Focşani, Galata din Iaşi, Iţcani din Suceava, Lacul Tei din capitală şi Kiseleff din Drobeta Turnu-Severin arată zf.ro.

 

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.