O polițistă bătută a cerut ajutor unui șofer de camion care dormea în parcare Recomandat

O polițistă bătută a cerut ajutor unui șofer de camion care dormea în parcare

Un șofer de camion a povestit pentru Corriere del Mezzogiorno momentul în care a fost trezit de o tânără polițistă înarmată care a bătut în geamul cabinei, unde el dormea.

”În Napoli, o polițistă a fost violată în port, după ce a fost pusă la pământ cu o lovitură de piatră în cap. Tânăra, care se întorcea acasă după ce și-a încheiat tura de serviciu la secția de poliție, în timpul nopții, a fost internată la spitalul Cardarelli și a fost externată după câteva ore.

Violatorul, un bengalez, a fost imediat arestat de colegii polițiști: este acuzat de tentativă de omor și violență sexuală agravată. Polițista a declarat că a terminat tura (de la 19 la 24) într-o secție de poliție a orașului și, în timp ce se îndrepta spre portul unde parcase mașina în locurile rezervate forțelor de ordine, și-a dat seama că este urmărită.

Avea arma de serviciu la ea, dar nu a avut timp să se apere, deoarece atacatorul a lovit-o rapid cu o piatră și apoi a încercat să o sugrume. Imediat după viol, polițista s-a îndreptat spre primul camion parcat în apropiere și a cerut ajutor. „A bătut la geamul camionului meu, era în stare de șoc”, a povestit șoferul trezit, care a fost la rândul lui speriat inițial, când a văzut-o pe tânără înarmată cu un pistol. I-a dat acesteia telefonul lui și ea a fost cea care a chemat ajutoare, reușind să ofere o descriere precisă a atacatorului ei. Acesta a fost urmărit și arestat la scurt timp după abuz: este un cetățean bengalez de 23 de ani, fără drept de ședere pe teritoriul italian și cu antecedente penale.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.