O persoană a murit după ce un camion și o autoutilitară s-au ciocnit Recomandat

O persoană a murit după ce un camion și o autoutilitară s-au ciocnit

Un incendiu a izbucnit după ce un autotren şi o autoutilitară s-au ciocnit marţi, pe centura Buzăului, o persoană pierzându-şi viaţa în urma leziunilor grave suferite.


UPDATE - Din primele date de la faţa locului este vorba despre o coliziune între un autocamion de mare tonaj condus pe Şoseaua Nordului spre Calea Eroilor de către un şofer de 26 de ani, din Ialomiţa şi autoutilitara care circula din sens opus, la volanul căreia era un bărbat de 57 de ani, din Bucureşti.

În urma impactului, vehiculele implicate în accident au fost proiectate în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerei din autoutilitară, o femeie în vârstă de 54 de ani, de asemenea din Bucuresti.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe Centura municipiului Buzău, la ieşire către municipiul Ploieşti, judeţul Buzău, a avut loc o coliziune între un autotren şi o autoutilitară. În urma impactului, a izbucnit un incendiu la nivelul autoutilitarei”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

O persoană a suferit leziuni grave, fiind resuscitată la faţa locului. Traficul rutier este oprit pentru efectuarea cercetării la faţa locului. (news.ro)

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.