O femeie a murit și două au fost rănite după ce un microbuz a lovit un camion staționat

O femeie a murit și două au fost rănite după ce un microbuz a lovit un camion staționat

O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite după ce microbuzul de transport marfă în care se aflau s-a ciocnit de un TIR staţionat pe marginea DN 2, în apropierea localităţii ialomiţene Cotorca. Traficul este blocat, pe şosea fiind împrăştiaţi saci cu marfă, dar şi sticle sparte.


Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa, accidentul a avut loc luni, în jurul orei 11.30, pe DN 2, în apropierea localităţii Cotorca. Din primele verificări a reieşit că, în timp ce un bărbat de 57 de ani din Suceava conducea un microbuz de transport marfă pe DN 2 a lovit un TIR staţionat pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 56 de ani, din Suceava, aflată în microbuz, precum şi rănirea şoferului microbuzului şi a altei femei de 56 de ani din Suceava, din acelaşi autovehicul.

 

”La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, un echipaj al SAJ Ialomiţa şi un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre victime a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte victime le-au fost acordate îngrijiri la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ. Elicopterul SMURD a preluat cealaltă victimă extrasă, pe care a transportat-o pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti. Militarii au mai acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingerea incendiului la locul accidentului şi sablare carosabil", a transmis ISU Ialomiţa.

Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Traficul pe DN 2 este blocat pentru că pe şosea sunt atât autoutilitara şi TIR-ul, cât şi saci întregi cu marfă care se afla în microbuz. De asemenea, pe şosea sunt zeci de sticle sparte care se aflau în TIR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.