O familie cu 2 copii, victimele accidentului în care a fost implicată o cisternă care a avut o exploezie la un pneu Recomandat

O familie cu 2 copii, victimele accidentului în care a fost implicată o cisternă care a avut o exploezie la un pneu

O familie cu doi copii din Volovăț sunt victimele cumplitului accident de luni dimineață, de la E85, din zona Cumpărătura. Este vorba de soții Costel și Ancuța Lăzărescu și cei doi copii minori ai acestora. Cei patru veneau din concediu, de pe litoral.

Pe drumul de întoarcere spre casă, autoturismul marca VW Touran cu care circulau, s-a defectat. Familia Lăzărescu a apelat la un bărbat din județul Buzău pentru a-i aduce spre casă. Cei patru membri ai familiei au urcat în mașina de teren a bărbatului la care au apelat pentru ajutor, iar mașina defectă a fost urcată pe platformă.

Drumul spre casă le-a fost oprit brusc la Cumpărătura, după ce un tir înmatriculat în Ucraina ar fi suferit o explozie la un pneu. Mastodontul s-a răsturnat și a lovit în plin mașina de teren care tracta platforma.

Familia din Volovăț și bărbatul din Buzău nu au avut efectiv nici o șansă și au murit striviți de greutatea autocisternei.

Ancuța Lăzărescu lucra la o farmacie veterinară din Volovăț, iar soțul ei la stația radio din Rădăuți. Toate cele cinci corpuri neînsuflețite au fost preluate de echipajele de la pompe funebre și urmează să se facă autopsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle toate amănuntele legate de această tragedie. (monitorulsv.ro)

 


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.