O dubă s-a ciocnit cu un camion pe Valea Oltului: 3 minori, victime Recomandat

O dubă s-a ciocnit cu un camion pe Valea Oltului: 3 minori, victime

Poliţia Vâlcea a catalogat evenimentul produs în comuna Bujoreni - Vâlcea, pe DN 7, drept un accident rutier uşor. Acesta s-a produs la kilometrul 180 al DN 7 / E 81.

Cei trei copii care au fost duşi la spital se aflau în duba implicată în accident. După ce au fost evaluaţi şi au primit îngrijirile medicale necesare, au fost externaţi, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Sandra Bălteann

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a trei minori. Accidentul a avut loc la kilometrul 180,  Drumul Naţional 7, comuna Bujoreni,  fiind implicate o dubă şi un TIR. Copiii se aflau în dubă. Traficul se desfăşoară alternativ momentan”, a transmis iniţial purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.   Ulterior, a revenit cu noi precizări legate de victime: „Copiii au 11, 5 şi respectiv 3 ani. Au fost răniţi uşor şi au plecat deja de la unitatea spitalicească”, a mai menţionat purtătorul de cuvânt Sandra Bălteanu.  

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.