NOUL IVECO DAILY: VEHICULUL COMERCIAL CARE „SCHIMBĂ PERSPECTIVA AFACERII TALE” Recomandat

NOUL IVECO DAILY: VEHICULUL COMERCIAL CARE „SCHIMBĂ PERSPECTIVA AFACERII TALE”

Noul Iveco Daily stabilește noi standarde în ceea ce privește experiența la bordul vehiculului și cea de conducere a acestuia și face pași importanți spre conducerea autonomă și caracteristicile de siguranță îmbunătățite.

Noul vehicul Daily duce conectivitatea la un nou nivel, deblocând o lume a serviciilor personalizate, adaptate perfect la utilizarea reală a vehiculului de către client, pentru a oferi o soluție completă de transport care va schimba modul în care își îndeplinește cerințele de transport.
Noul vehicul Daily este primul vehicul din segmentul său care respectă standardele de emisii Euro 6D/Temp, oferind durabilitate, precum și mai multă putere și economie de combustibil, în beneficiul profitabilității clienților.
Industria vehiculelor comerciale se confruntă cu schimbări la o rată fără precedent, condusă de tendințe masive, cum ar fi digitalizarea, automatizarea, electrificarea și progresul în domeniu. Noul vehicul Daily abordează aceste tendințe, transformându-le în oportunități pentru clienți. În 40 de ani de succes, Daily a devenit un brand recunoscut pentru unicitatea sa și linia de top în segmentul său.
Astăzi, noul vehicul Daily se bazează pe punctele forte ale acestui patrimoniu pentru a oferi performanțe și durabilitate, care vin împreună cu eficiența consumului de combustibil și costul total scăzut al proprietății, acest aspect fiind benefic pentru rentabilitatea clienților. Acest fapt ridică standardul privind Conectivitatea, deblocând o lume a noilor servicii pentru a furniza un pachet complet adaptat la utilizarea de către clienți a vehiculului și la afacerile acestora. Oferă un set complet de sisteme avansate de asistență a șoferilor și caracteristici sporite de siguranță, asigurând în același timp un confort sporit la bord și cea mai bună experiență de conducere din clasa sa.
Gerrit Marx, președintele Vehiculelor comerciale și speciale, a declarat: „Avem un traseu clar pentru viitor, o viziune strategică care abordează principalele tendințe ce conduc industria noastră. IVECO este în mod clar aici pentru a rămâne, a concura și a câștiga în toate segmentele în care operează astăzi - de la camioane ușoare la camioane grele, autobuze și vehicule speciale. Noul vehicul Daily reprezintă perfect viziunea noastră: cu o evoluție revoluționară, rămâne loial patrimoniului său, îndeplinește așteptările actuale și cele mai înalte ale clienților și este deja pregătit pentru progresele viitoare prin conectivitatea sa. Va schimba perspectiva afacerii tale”.

Tehnologia aflată în serviciul șoferului prin conducere asistată și siguranța sporită
Noul vehicul Daily introduce o gamă completă de sisteme avansate de asistență a șoferilor (Advanced Driver Assistance Systems), care îi permit conducătorului auto să se concentreze asupra muncii sale, ceea ce necesită un grad sporit de rezolvare de sarcini multiple și sporește siguranța acestuia. În dezvoltarea acestor caracteristici, IVECO s-a concentrat pe funcționalitățile care vizează în mod special să ajute șoferii în misiunile urbane.
Sistemul avansat de frânare de urgență (Advanced Emergency Braking System) și City Brake PRO previn coliziunile la viteze mai mici de 50 km/h și atenuează impactul la viteze mai mari. Detectează în mod autonom potențialul de coliziune și frânează în mod corespunzător dacă șoferul nu intervine, oferindu-i siguranță acestuia.
Noul vehicul Daily merge chiar mai departe cu City Brake PRO, care funcționează pentru a preveni accidentele chiar și atunci când vehiculul este condus cu viteză de 5 km/h.
De asemenea, noul vehicul Daily utilizează tehnologia pentru a reduce nivelul de stres al șoferului. În misiunile urbane, ce implică deseori un trafic intens, asistența în trafic intens (Queue Assist) va face o mare diferență, conducând vehiculul înainte în trafic intens până la un moment de oprire, eliminând stresul de pornire și oprire în trafic.
Noul vehicul Daily este primul vehicul de 7,2 tone care oferă funcționalitățile de asistență în trafic intens (Queue Assist) și City Brake PRO.
Mai mult decât atât, controlul de croazieră adaptabil (Adaptive Cruise Control), în combinație cu asistența în trafic intens (Queue Assist), menține viteza setată și distanța de siguranță față de vehiculul din față, în timp ce asistența proactivă de menținere a benzii (ProActive Lane Keeping Assist) împiedică autovehiculul să se îndepărteze involuntar de bandă, având un suport activ de direcție.
În cazul rafalelor laterale de vânt, asistența de vânt lateral (Crosswind Assist) ajută șoferul să mențină stabilitatea vehiculului pe banda corespunzătoare.
Noul vehicul Daily reduce oboseala și îmbunătățește productivitatea cu frâna electrică de parcare (Electric Parking Brake), care se cuplează automat atunci când autovehiculul este parcat și se decuplează atunci când șoferul este pregătit să se îndepărteze. În misiunile urbane cu multe opriri, cum ar fi livrarea coletelor, această caracteristică reduce disconfortul cauzat la nivelul brațelor ca urmare a mișcărilor repetitive și se estimează că se economisesc până la 5 ore pe lună, îmbunătățind atfel productivitatea conducătorului auto. Această caracteristică are avantajul suplimentar de a avea ca rezultat un spațiu liber mai mare pentru ca șoferul să se poată deplasa cu ușurință peste cabină, deoarece maneta de frână de mână a fost eliminată.
Noile faruri cu LED-uri au un fascicul mult mai clar, care luminează mai departe, îmbunătățind vizibilitatea și percepția obstacolelor cu 15%, sporind astfel siguranța în condiții de iluminare scăzută.
City mode îmbunătățește servo-direcția, reducând astfel efortul de rotire a volanului cu până la 70%, ceea ce ușurează manevrarea pe străzile din oraș.
De asemenea, noul vehicul Daily ajută șoferul în condiții dificile de condus cu caracteristici precum controlul coborârii (Hill Descent Control), care îl ajută să coboare încet și în siguranță pe pantele lungi și abrupte și o caracteristică de tracțiune suplimentară (Traction Plus), ce oferă o aderență fermă pe suprafețe alunecoase, cum ar fi nisip, noroi sau zăpadă. Noul vehicul Daily este primul vehicul din clasa sa care oferă aceste două caracteristici pe modelele cu tracțiune pe spate.

Conectivitatea maximizează timpul de funcționare și deblochează o lume a unor noi servicii
Noul vehicul Daily revoluționează încă o dată nivelul de conectivitate, ca parte a unei căi largi de transformare digitală începută în 2016 cu aplicația Daily Business UP, care pentru prima dată a introdus o opțiune de conectivitate inteligentă pentru vehiculele utilitare ușoare și a fost îmbogățită în următorii ani datorită colaborării de lungă durată între Microsoft și IVECO. Parteneriatul cu Microsoft are drept scop redefinirea lumii vehiculelor industriale printr-o platformă alimentată de cloud-ul Microsoft Azure, oferind servicii de valoare adăugată pentru o mai mare eficiență, o întreținere predictivă mai ușoară și beneficii generale de productivitate.
Ca parte a acestei strategii, noul vehicul Daily conduce acum conectivitatea spre un nivel complet nou, în calitate de furnizor al unei întregi game de servicii noi. Este mai mult decât un vehicul: este un pachet complet care se potrivește foarte bine cu cerințele de funcționare și de afaceri ale fiecărui client.
Conectivitatea noului vehicul Daily aduce vehiculul în contact direct cu camera de control a IVECO, furnizând date în timp real. Acest lucru permite specialiștilor IVECO să maximizeze timpul de funcționare a vehiculului, efectuând diagnostice proactive și întreprinzând acțiuni preventive, planificând întreținerea și intervențiile de service în mod eficient pentru a optimiza numărul de vizite la atelier, minimizând astfel întreruperile.
În plus, serviciul inovator de asistență la distanță face posibilă efectuarea de schimbări de seturi de date, sesiuni de diagnosticare și chiar încărcări de software de la distanță (Over The Air), evitând opririle la atelierul dealerului. Acest lucru are ca rezultat beneficii semnificative pentru timpul de funcționare al vehiculului și afacerea clientului.
Datele în timp real oferite de vehiculul Daily permit, de asemenea, IVECO să dezvolte noi oferte de finanțare personalizate. Aceste planuri iau în considerare fluctuațiile operațiunilor clientului, ceea ce poate însemna că vehiculul este utilizat mai puțin decât se așteptau inițial și ajustează corespunzător plățile. Datele permit, de asemenea, IVECO să facă previziuni precise privind utilizarea vehiculului și să dezvolte contracte de întreținere care să corespundă cât mai bine operării de către client.
Conectivitatea noului vehicul Daily oferă și soluții telematice pentru a ajuta proprietarii-șoferi și managerii de flote să-și optimizeze eficiența. Portalul MyDaily, accesibil și prin intermediul aplicației MyDaily, permite proprietarilor de vehicule să își monitorizeze vehiculul Daily de pe computerul lor sau în mișcare de pe dispozitivul mobil. Aceștia pot analiza performanța și consumul de carburant, precum și stilul de conducere al șoferului. Vehiculul Daily va trimite, de asemenea, rapoarte inteligente periodice despre parametrii cheie ai vehiculului, cu sugestii privind îmbunătățirea stilului de conducere pentru a economisi combustibil. De asemenea, clienții pot planifica intervențiile de mentenanță a vehicului Daily pentru o eficiența maximizată.
Pentru administratorii flotei, noul vehicul Daily oferă gestionarea flotei IVECO de către Verizon Connect, o soluție care îi va ajuta să reducă cheltuielile flotei printr-o navigare mai bună, vizibilitate a flotei, diagnosticare avansată a motorului și raportarea în timp real a kilometrajului. Funcționalitățile sale multiple pot ajuta la gestionarea întârzierilor, adaptarea programelor de livrare și o reacție mai rapidă la solicitările clienților, îmbunătățirea planificării întreținerii și a siguranței flotei, monitorizarea orelor de condus și multe altele. Clienții care au deja propriul sistem de gestionare a flotelor pot primi toate datele referitoare la noul vehicul Daily prin intermediul interfeței API Web, care poate interacționa fără probleme cu acesta.

Noul vehicul Daily oferă performanțe și sustenabilitate de top în fiecare misiune
Noul vehicul Daily este loial reputației pe care a câștigat-o pentru poziția sa: este singurul vehicul din segmentul său care pune la dispoziție două motoare optimizate pentru a oferi cele mai bune performanțe în fiecare misiune.
Motorul F1A de 2,3 litri este disponibil atât în omologare light, cât și în heavy-duty, cu puteri nominale cuprinse între 116 și 156 CP.
Motorul F1C de 3,0 litri de sarcină mare oferă trei puteri nominale, cu o performanță sporită de la 160 la 210 CP, precum și versiunea Natural Power alimentată cu gaz natural comprimat.
Noul vehicul Daily se află încă o dată în frunte în ceea ce privește durabilitatea, fiind primul vehicul din segmentul său care respectă standardele de emisii Euro 6D/Temp (WLTP & RDE) și Euro VI D.

Economii de combustibil de până la 10% în misiunile urbane și reducerea cu până la 10% a costurilor de întreținere
Noul vehicul Daily iese în evidență prin economia de combustibil, realizată printr-o serie de caracteristici, pornind de la sistemul Start & Stop, disponibil acum ca standard pentru toate modelele care rulează motorul F1A de 2,3 litri, inclusiv pentru Daily Hi-Matic. Noua turbină cu geometrie variabilă controlată electronic nu este doar mai receptivă în condiții tranzitorii, ci și mai eficientă. În plus, anvelopele de clasă A cu rulare redusă Super Eco, proiectate special pentru vehiculul Daily și noul alternator 220A (12V), contribuie la eficiența zilnică a consumului de combustibil.
Aceste caracteristici, împreună cu îmbunătățirile tehnice introduse de noul vehicul Daily, ajută la economisirea de până la 10% pentru consumul de combustibil. De asemenea, noul autovehicul Daily oferă un nou sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, ceea ce duce la monitorizarea presiunii în anvelope în timp real, astfel încât acesta să fie întotdeauna la un nivel optim, îmbunătățind în continuare eficiența consumului de combustibil și siguranța vehiculului. Este singurul vehicul din clasa sa care oferă această caracteristică atât pentru modelele cu roată simpla și pentru cele echipate cu roată dublă.
De asemenea, noul vehicul Daily ajută la realizarea de economii semnificative în ceea ce privește costurile de întreținere, care pot fi cu până la 10% mai scăzute în misiunile urbane ca urmare a îmbunătățirilor produselor și a intervalelor mai lungi de schimbare a uleiului.
În plus, noua baie de ulei mai mare, ce a fost proiectată pentru misiunile pe distanțe mari, prelungește intervalele de service până la 60.000 km.

Cele mai bune condiții la bordul vehiculului și cea mai bună experiență de conducere din clasa sa
Întregul sistem de direcție a fost reproiectat, astfel încât șoferul să poată efectua ajustări axiale și unghiulare ale volanului pentru a stabili o poziție perfectă de conducere. Volanul multifuncțional mai mic, din piele, oferă o gamă largă de comenzi la îndemână și lasă mai mult spațiu pentru picioare, oferind astfel un plus de confort general. De asemenea, vehiculul Daily oferă un nou sistem de servo-direcție, care este foarte precis și reacționează imediat la comenzile șoferului, minimizează vibrațiile și compensează dezechilibrele cauzate de schimbarea direcției și de roți, oferind o experiență de conducere fără probleme și un sentiment de stabilitate și control.
Noul grup de instrumente are un afișaj color TFT de înaltă rezoluție, care oferă o interfață foarte intuitivă și prietenoasă, beneficiind de toate setările și funcționalitățile cheie ale vehiculelor.
Noul vehicul Daily oferă condiții confortabile la bordul acestuia și experința de conducere a unei mașini de pasageri. Noul sistem de informare Hi-Connect cu recunoaștere vocală îi permite șoferului să conecteze dispozitivul mobil cu Apple Car Play și Android Auto™ și să utilizeze aplicațiile acestora în condiții de siguranță în timpul conducerii. Dispune de un ecran de 7”, radio DAB, afișaj pentru camera din spate și sistem de navigație TOM TOM pentru autoturisme și camioane și sistemul de evaluare a stilului de conducere IVECO, care oferă sfaturi în timp real.

Designul funcțional oferă beneficii de confort, siguranță și costuri
Vehiculul Daily este ușor de recunoscut pentru designul său, care a devenit parte din identitatea sa puternică. Cel mai important aspect este că fiecare element de design al vehiculului Daily are un scop clar: de la noile roți din aliaj ușor care contribuie la optimizarea încărcăturii utile, la luminile LED care durează o viață și astfel îmbunătățesc siguranța și reduc costurile, deoarece nu trebuie să fie înlocuite de-a lungul întregii durate de viață a vehiculului. Grila frontală nouă a fost mărită pentru a crește ventilația, protejând în același timp motorul și radiatorul. De asemenea, este extrem de dură și durabilă ca urmare a procesului de ștanțare la cald folosit pentru a-o produce.
Elementele de proiectare contribuie, de asemenea, la scăderea costului total al noului vehicul Daily: noua bară de protecție este împărțită în 3 secțiuni, astfel încât, în cazul unui accident minor, care este mai frecvent în misiunile urbane, trebuie înlocuită doar piesa deteriorată în locul întregii bare de protecție. Acest lucru are ca rezultat costuri de reparare semnificativ mai mici - mai ales că acest lucru se întâmplă în proporție de 90% din timp, conform statisticilor IVECO.

Noul vehicul Daily: campania „Schimbă perspectiva afaceri tale”
Noul vehicul Daily a construit o reputație puternică în ceea ce privește inovația, puterea și satisfacția deosebită a clienților în cei 40 de ani de succes. Cu acest ultim produs, ridică din nou nivelul de performanță și se îndreaptă spre o nouă lume a serviciilor, pentru a oferi o soluție completă, personalizată, care se potrivește exact cu utilizarea de către client a vehiculului și a activităților acestuia - schimbând modul în care este prezentată achiziționarea acestuia: nu doar un vehicul, ci un pachet complet.
Noul vehicul Daily va schimba, de asemenea, viața de zi cu zi a șoferului cu toate tehnologiile privitoare la eliminarea stresului și oferirea unui plus de siguranță și prin cea mai bună experință la bordul vehiculului și de conducere a acestuia din clasa sa, oferindu-le o nouă perspectivă asupra muncii acestora. Acesta este modul în care noul vehicul Daily promite să vă „schimbe perspectiva de afaceri”, astfel cum este exprimată în campania de publicitate care prezintă vehiculul din puncte de vedere neobișnuite.

Fabricare și inginerie la clasă mondială la cele mai înalte standarde
Noul vehicul Daily este realizat în cadrul fabricilor de producție ale IVECO din Suzzara, Italia și Valladolid, Spania, care sunt dedicate în întregime acestei clase de produse. Cele două facilități aplică metodologia de fabricare la nivel mondial (World Class Manufacturing-WCM) la cele mai înalte nivele: Valladolid a primit medalia de aur, la data de 3 aprilie 2019, ca recunoaștere a celor mai bune standarde în ceea ce privește fabricarea pentru gestionarea integrată a fabricilor și proceselor, în timp ce Suzzara este una dintre primele fabrici din cadrul CNH Industrial ce a obținut certificarea de medalie de argint în 2012.
World Class Manufacturing își propune să creeze procese fără erori pentru a obține zero defecte, zero deșeuri și zero accidente. Este un proces de îmbunătățire continuă care se axează pe implicarea fiecărui operator implicat în producție.
Această abordare a fost extinsă și la procesele zilnice de dezvoltare și inginerie a produselor Daily prin introducerea metodologiei World Class Manufacturing, care pornește de la cerințele clientului de a dezvolta cel mai bun produs care să corespundă acestora.
Proiectul noului vehicul Daily a fost în centrul atenției echipelor de inginerie și de producție ale fabricii în ultimii trei ani și a implicat peste 900.000 de ore de inginerie, 800 de teste virtuale și fizice, 200 de prototipuri și peste 3,5 milioane de kilometri de testare de durabilitate și fiabilitate. Proiectul a avut ca scop realizarea unui pas în ceea ce privește comportamentul calității produselor și eficiența proceselor. Un domeniu cheie pentru proiect a fost reducerea complexității produselor și a proceselor în timpul extinderii în continuare a gamei extinse de produse și a caracteristicilor cheie ale vehiculului Daily.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.