Ministrul Transporturilor: Lucrările la Centura Bacău sunt în grafic

Ministrul Transporturilor: Lucrările la Centura Bacău sunt în grafic

Lucrările la Centura Bacăului au un stadiu fizic îmbucurător, sunt în grafic şi sunt realizate de un antreprenor serios, a declarat, joi, ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode.

Acesta a verificat, împreună cu reprezentanţii CNAIR, stadiul de execuţie a Variantei Ocolitoare a municipiului Bacău. În cazul obiectivului de infrastructură, în lungime de 30,804 km din care 16,269 km la profil de autostradă, antreprenorul reprezentat de Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL a ajuns la un stadiu fizic de execuţie a lucrărilor de aproape 50%, conform unui comunicat al ministerului de resort.

"Mă bucur că am ajuns aici, unde au mai venit şi alţi politicieni doar ca să se dea cu bicicleta. Am dorit să parcurg tot acest amplasament, din dorinţa de a mă asigura că lucrurile sunt aşa cum mi-au fost prezentate. Aici, la centura Bacăului, lucrările au un stadiu fizic îmbucurător, sunt în grafic şi sunt realizate de un antreprenor serios. Motiv pentru care am încredere că lucrurile se vor desfăşura aşa cum trebuie, mai ales că suntem cu toate facturile plătite la zi. Avem banii în buget, astfel încât toate lucrările pe care le va realiza constructorul să fie plătite la timp. Vă garantez că toate problemele de mediu, nerezolvate de guvernarea anterioară, vor fi în curând istorie. Ca să realizăm acest lucru, în Guvern, s-a stabilit asigurarea finanţării pentru toate planurile de management privind mediul", a spus Bode.

El a subliniat că toate proiectele de infrastructură din Moldova îşi au locul pe harta infrastructurii naţionale şi beneficiază de susţinerea sa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.