Mai mulți răniți după un accident în care a fost implicat un microbuz

Mai mulți răniți după un accident în care a fost implicat un microbuz

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat în urma accidentului produs marţi în judeţul Satu Mare, nicio persoană nefiind transportată la spital, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Someş".

Potrivit sursei citate, toate cele şapte persoane implicate în accident, în urma impactului dintre un autoturism şi un microbuz de transport persoane, au refuzat transportul la spital.

"Din primele date se pare că şoferul, de 25 de ani, din Piatra Neamţ, al autoturismului ar fi efectuat o depăşire neregulamentară şi ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 38 de ani, din Valea lui Mihai, care a efectuat un viraj la stânga, regulamentar, de pe DN19, spre Dindestiu Mic. Şoferul de 25 de ani va primi o sancţiune contravenţională şi măsură complementară de suspendare a dreptului de a conduce auto pentru 60 de zile", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Ambii şoferi au fost testaţi, stabilindu-se că nu au consumat alcool.

Satu Mare: Planul Roşu de Intervenţie a fost activat în cazul unui accident cu şapte persoane implicate 

Şapte persoane au fost implicate într-un accident produs marţi în judeţul Satu Mare, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Someş".

"Se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în satul Dindeştiu Mic între un autoturism şi un microbuz. La faţa locului se deplasează echipajele Detaşamentului Carei cu o autospeciala de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor, un autoturism cu un ofiţer. Se activează Planul Roşu de Intervenţie", a transmis ISU Satu Mare.

Potrivit sursei citate, în total au fost implicate şapte persoane care sunt conştiente, cooperante.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.