Judecător, prins băut la volan

Judecător, prins băut la volan

Damian Dolache, judecător al Curţii de Apel Bucureşti, a fost trimis în judecată, joi, de către procurorii Parchetului General, fiind acuzat că a condus băut maşina în Capitală.

Procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au trimis în judecată pe Damian Dolache, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Procurorii arată în rechizitoriu că pe 4 noiembrie 2017, în jurul orei 22.00, judecătorul, aflat la volanul unui autoturism, în Capitală, a fost observat de un echipaj al Poliţiei Rutiere în timp ce făcea viraj la stânga cu depăşirea marcajului longitudinal continuu.


"În această împrejurare, conducătorului auto i s-au solicitat documentele şi a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că alcoolemia inculpatului în aerul expirat a fost de 0,77 mg/l", arată procurorii, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.