Înjunghiat în trafic, un șofer a murit

Înjunghiat în trafic, un șofer a murit

Un tânăr din Giurgiu a fost omorât în urma unui conflict care a izbucnit în trafic, acesta fiind înjunghiat de un alt bărbat, care a fost reţinut, fiind cercetat pentru omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Giurgiu, un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu, a fost reţinut, fiind cercetat pentru omor, după ce a rănit mortal, luni seara, cu un cuţit, un alt tânăr giurgiuvean, de 22 ani, în urma unui conflict spontan.

„Un tânăr înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu şi ulterior a decedat. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, a reieşit faptul că tânărul de 22 de ani a fost înjunghiat mortal cu un obiect tăietor înţepător în zona abdominală de un alt giurgiuvean în vârstă de 22 ani în urma unui conflict spontan”, se arată în comunicatul de presă.

Surse judiciare au arătat că iniţial conflictul dintre cei doi tineri a izbucnit în trafic, iar ulterior a continuat în spatele unor blocuri din oraş.

În conflict au fost implicate mai multe persoane, şoferi şi pasageri, care sunt audiate, marţi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.