Încă un oraș are centură ocolitoare

Încă un oraș are centură ocolitoare

Compania Naţională de Administrare Rutieră (CNAIR) anunţă, joi, că a fost deschisă circulaţia pe cei zece kilometri al Centurii ocolitoare a municipiului Caracal, după o investiţie de peste 40 de milioane de lei. Drumul va reduce cu aproximativ 30 de minute timpul necesar deplasării autovehiculelor pe relaţia Alexandria-Craiova.

Potrivit CNAIR, comisia de recepţie a decis astăzi, joi, deschiderea circulaţiei pe noua Variantă Ocolitoare Caracal, pentru toate tipurile de autovehicule.

”Noua Variantă Ocolitoare a municipiului Caracal, care adaugă 10,35 km noi de drum naţional, reţelei existente, va reduce cu aproximativ 30 de minute timpul necesar deplasării autovehiculelor pe relaţia Alexandria-Craiova”, anunţă CNAIR.

Construcţia aceste centuri, care a costat peste 40 de milioane de lei, va elimina traficul greu care acum tranzitează municipiul Caracal, ”contribuind astfel la reducerea aglomeraţiei şi a poluării în localitate”.

Potrivit CNAIR, Centura ocolitoare a fost inaugurată de participanţii la trafic care au circulat primii pe acest sector de drum.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping