Gropile de pe DN 73, care leagă Bran de Moeciu, „plombate” cu butelia

Gropile de pe DN 73, care leagă Bran de Moeciu, „plombate” cu butelia

Gropile de pe DN 73, şoseaua care trece prin Râşnov şi leagă Bran de Moieciu, au intrat în „plombare”, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

 

„Plombele” se fac cu mixtură sticabilă ce poate fi aplicată la rece, pe porţinea dintre Bran şi Râşnov, dar lucrătorii încălzesc porţiunea în care este turnată „plomba” cu butelia.

„Reparaţiile sunt executate de reprezentanţii constructorului pe DN 73, Bran-Râşnov. Lucrările au caracter provizoriu şi se execută cu mixtură stocabilă”, au precizat reprezentanţii DRDP Braşov.

Conform sursei citate, lucrarea este una de întreţinere şi se lucrează pe porţiunile pe care încă nu au început lucrările de modernizare.

 

DN 73 este drumul turistic cel mai tranzitat din judeţul Braşov şi se află în continuare în proces de modernizare. Constructorul care a început lucrările de modernizare a amânat de mai multe ori termenul până la care va finaliza lucrarea. Până acum, constructorul a reuşit să toarne un strat de asfalt de bază nou, dar pe anumite tronsoane. Pe perioada iernii, firma constructoare a îngheţat lucrările, dar răspunde de menţinerea drumului la un nivel care să ofere condiţii de siguranţă în trafic, scrie Mediafax.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping