Germania. Șofer profesionist român în stare de șoc, după ce i-a căzut un ax de la cisternă Recomandat

Germania. Șofer profesionist român în stare de șoc, după ce i-a căzut un ax de la cisternă

O cisternă de 40 de tone, plină cu o substanță corozivă și inflamabilă, a rămas fără un ax de pe puntea spate, joi dimineață, în Germania.

Potrivit lauenfoerde-aktuell.com, în jurul orei 11.00, pe B252, la ieșirea spre Warburg-Germete, circulația a fost complet blocată după ce ultimul ax de pe puntea spate a unei cisterne s-a rupt efectiv și a rămas pe șosea. Un șofer român de 46 de ani conducea vehiculul și, din fericire, deși îngrozit, a reușit să oprească după doar câțiva metri. Șoferul român a suferit un șoc și a fost dus la spital cu o ambulanță și externat după tratament ambulatoriu. Traficul a fost complet blocat pe autostradă, pentru că cisterna era plină cu 40 de tone de substanță corozivă și inflamabilă. Pompierii au decis să transfere toată substanța într-un vehicul special.
Peste 60 de pompieri au fost chemați să asigure zona și transferul s-a făcut cu personal specializat echipat cu costume de protecție. Traficul a fost reluat pe acea porțiune de drum după ore bune de blocaj.

ax

ax2

ax3

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.