GERMANIA Daune de 200.000 euro după un accident cu trei camioane. Unul era condus de un român Recomandat

GERMANIA Daune de 200.000 euro după un accident cu trei camioane. Unul era condus de un român

Un șofer român de camion a fost rănit, ieri seară, în urma unui groaznic accident pe A7, între Hünfeld / Schlitz şi joncţiunile Niederaula, Germania.

Un rănit grav, doi răniți ușor și aproximativ 200.000 de euro daune materiale este bilanțul unui accident cumplit de circulație care a avut loc ieri seară, în jurul orei 22:20, pe A7, în Germania.

Un șofer de 65 de ani, un șofer român de 35 de ani și un alt șofer de 36 de ani s-au ciocnit cu TIR-urile lor pe A7. Șoferul de 65 de ani și românul au fost nevoiți să-și oprească vehiculele grele la capătul ambuteiajului din cauza unui camion avariat la aproximativ doi kilometri de joncțiunea Niederaula.
Tânărul șofer de 36 de ani nu a mai putut să frâneze la timp, pentru o cauză încă inexplicabilă, și a intrat cu TIR-ul în camionul staționar al românului. Acesta, la rândul său, a fost împins de forța impactului asupra camionului bărbatului de 65 de ani care stătea în fața lui. Toți cei trei șoferi au fost răniți.
Pe durata amplelor lucrări de salvare, A7 de la joncțiunea Hünfeld/Schlitz a rămas complet închisă pe direcția nord până la ora 04:55 dimineața.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.