Franța: Șofer profesionist român, estorcat de "vestele galbene" Recomandat

Franța: Șofer profesionist român, estorcat de "vestele galbene"

Un şofer profesionist român a fost blocat pe autostradă de "vestele galbene" şi agresat.

"Dă-ne 100 de euro, aici e Franţa!", i-au strigat protestatarii. Şoferul român a intenţionat să iasă de pe autostradă spre un loc de odihnă, în apropiere de Carcassonne, dar a fost oprit de un baraj instalat de protestatarii denumiţi "vestele galbene". Şoferul a avut inspiraţia să nu coboare din cabină şi în acelaşi timp să pornească funcţia de înregistrare a camerei de pe telefonul mobil. Unul dintre protestatari s-a agăţat de oglinda laterală a camionului românului, începând să urle la el şi să-i spună că nu îşi poate continua călătoria. Timp de trei minute, tânărul identificat de poliţie cu ajutorul altui şofer care a filmat şi el, îl ameninţă pe român şi loveşte camionul, scrie lindependant.fr.

"Dă-ne 100 de euro, aici e Franţa. Apoi parchează acolo.", se aude tânărul francez, în vârstă de 30 de ani, pe înregistrarea făcută pe 3 decembrie anul trecut. El a fost arestat şi judecat pentru estorcare, recunoscându-şi faptele în faţa tribunalului.
A fost condamnat la o amendă penală de 500 de euro, jumătate fiind suspendată sub control judiciar. Sursa citată scrie că va trebui să achite doar 200 de euro, dacă plăteşte amenda într-un interval de o lună de la pronunţarea sentinţei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping